MSONIC finns nu i Sverige – Välkommen!

marcus-bergqvist-msonic

Bild: Country manager Marcus Bergqvist

Tekniska lösningar och stöd för produktion, lagring och delning av audiovisuellt innehåll

Vi är glada att berätta att msonic oy har utvidgat sin verksamhet genom att öppna ett filialkontor i Stockholm.

msonicoy Filial Sveriges (i fortsättning msonic Sweden) verksamhet inleddes den 1 juli 2019. msonic Swedens verksamhet leds av country manager Marcus Bergqvist. Verksamheten leds av msonic oy:s VD Uli Jetzinger. 

 

utrustning och programvara för studios, media- och efterproduktion

Vårt produktsortimentet täcker ett brett utbud av utrustning och programvaror för mediaproduktion och efterproduktion i studiomiljö, samt tjänster för design, installation, driftsättning och support. msonic Sweden är auktoriserad partner av Avid och Genelec i Sverige.

 

KONSULTATION och möjlighet till demonstration av studio- och UNDERHÅLLNINGStekniska utrustningar

Precis som finländska msonic, investerar msonic Sweden också i kundorienterad utbildning och erbjuder möjlighet till demonstrationer och test av utrustningar. 

msonic Baltic erbjuder motsvarande produkter och tjänster i Estland och Lettland.

VD Uli Jetzinger kommenterade utvidgningen:

”msonic har ett unikt helhetskoncept vilket gör oss till den största Avid Audio-partnern i Norden. Vi satsar på vår personals kunnande och tjänster som är byggda kring utrustningen. Det här har inneburit ett klart mervärde för msonics kunder i över 10 år. Vi tror att svenska studio- och underhållningsteknikkunder också uppskattar vårt professionella förhållningssätt.”

 

Marcus Bergqvist är ansvarig för msonics verksamhet i Sverige

 

Med en gedigen bakgrund som professionell ljudtekniker, både i Sverige och internationellt, har Marcus använt Avids och Genelecs produkter sedan 1990-talet. Därtill har Marcus en väldigt bred expertis och stor erfarenhet av att arbeta med projekt inom områden som broadcast, studio och konsertljud. Han har även arbetat som produktspecialist på Avid.

I sitt arbete brinner Marcus för att dela sin kunskap och erfarenhet för att tillgodose sina kunders önskemål, från vision och planering till realitet och produktion.

 

Tilläggsinformation

  • Marcus Bergqvist, marcus@msonic.se

 

Se liveljud produkter

 

Se Studio produkter

 

Broadcast & videoproduktion

 

Data hantering